Prinde reducerile de toamnă, la Tiana Dent!

Articole

IPS Style Ceram, Inline și e.max Press sunt doar trei dintre gamele de produse care au prețuri reduse pe tiana DENT! Descoperă prețurile speciale și ofertele pe care le-am pregătit pentru tine, chiar acum!

Reduceri de toamnă pe Tiana Dent! Dacă ești în căutarea celor mai bune produse pentru clienții tăi, atunci este nevoie să știi că pe Tiana Dent poți găsi în această perioadă multe reduceri la consumabile de tehnică dentară, calitate premium! Deoarece știm că aceste produse sunt un real aliat pentru orice tehnician dentar, am hotărât să oferim o mână de ajutor, pentru a te ajuta să atingi cele mai înalte standarde în estetica și rezistența lucrărilor de protetică dentară. Descoperă unele din cele mai bune prețuri la produsele din gama IPS Style Ceram, Inline și e.max Press!

Reduceri la IPS Style Ceram

Materialul metalo-ceramic patentat IPS Style te ajută să obții rezultatele pe care ți le dorești în laboratorul de tehnică dentară, datorită cristatelor de oxiapatită pe care le conține. Eficiența este ridicată, manevrarea ușoară, iar transuluciditatea și opacitatea restaurării pot fi controlate, în funcție de nevoile existente în laboratorul de tehnică dentară.

Cristalele de oxiapatită reflectă o cantitate mare de lumină incidentă și, prin urmare, conferă restaurărilor o profunzime cu aspect natural.

IPS Style Ceram cuprinde componente pentru tehnici cu un singur strat și cu straturi multiple. Pentru a obține rezultate maxime, este recomandat ca aceste produse să fie folosite cu glazurile și coloranții din gama IPS Ivocolor.

Găsește reducerile IPS STYLE CERAM pe Tiana Dent, în categoria PROMOȚII.

Preț mai mic cu 20% la discurile de zirconiu Sagemax!

Pe Tiana Dent, ai reducere de 20% și la discurile de zirconiu de la Sagemax.

Toate aceste produse sunt realizate respectând standardele înalte de calitate ale producătorului și asigură rezultate de o estetică deosebită. Produsele sunt ușor de utilizat și sunt incredibil de versatile, putând fi utilizate în diferite tipuri de lucrări protetice dentare.

Există o serie de avantaje în utilizarea discurilor de zirconiu SAGEMAX, o parte din acestea fiind: translucența ridicată, stabilitate și  rezistență ridicată. Poți găsi produsele aici.

Ceramica Inline, de la Ivoclar!

Cu produsele Inline de la Ivoclar, transformi fiecare moment într-o declarație de stil și clasă! Beneficiază acum de o reducere de 25% la ceramica Inline de la Ivoclar, una dintre cele mai apreciate opțiuni de pe piață. Poți găsi produsele cu preț special AICI.

Consumabilele Inline te ajută să obții rezultate estetice deosebite, precum și o durabilitate extinsă pentru lucrările tale de protetică dentară.

Plătești mai puțin pentru ingoturile de presare de la e.max Press!

Descoperă ingoturile de presare e.max Press, alegerea de top pentru restaurări dentare complete, fie că este vorba de inlays, onlays sau fațetări. Perfecționate pentru a fi procesate prin tehnica cut-back, acestea sunt ideale pentru:

  • Restaurări dentare individuale;
  • Punti în zonele anterioare și premolare;
  • Fațetări subțiri și estetice;
  • Inlays și onlays de precizie;
  • Suprastructuri pentru implanturi dentare.

Dacă nu ai avut ocazia să lucrezi cu aceste ingoturi până acum, te încurajăm să le încerci. Garantăm că laboratorul tău de tehnică dentară va fi impresionat de calitatea și rezultatele excepționale pe care le oferă! Descoperă prețuri reduse la ingots de presare emax press.