• Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 lei
Suport clienti 0756.163.143

Despre noi

Tiana Dent

SC Tiana Dent s-a infiintat la sfarsitul anului 2005, avand ca obiect de activitate importul si distributia de aparatura, instrumentar si materiale destinate laboratoarelor de tehnica dentara din Romania. 

Compania noastra este focusata pe client, urmarind sa asigure servicii complete de cea mai buna calitate, asistenta tehnica de specialitate si consiliere pentru toata gama de produse comercializate, precum si service si garantie a aparaturii.

Livrarea produselor comandate se face in 24 de ore.

Organizam cursuri si prezentari la sediul nostru si in tara si participam activ la targuri si expozitii de profil.

De-a lungul timpului ne-am largit sfera de colaborari prin parteneriate cu firme de renume pe plan international, devenind dealeri autorizati ai companiilor Ivoclar Vivadent - Liechtenstein, Trystom - Cehia si Dentify - Germania.

 

trystom_logo

Dentify GmbH este o companie germana focusata  pe produse si tehnologii destinate laboratoarelor de tehnica dentara, cu o experienta de 15 ani in domeniu. Design-ul produselor se ridica la inalte standarde de calitate germana si pret competitiv. Gama de produse oferita se orienteaza spre procesele de frezare, lustruire, turnare si preparare specifice oricarui laborator dentar.

Dentify si propune sa asigure suport personalizat fiecarui tehnician dentar, motiv pentru care deviza companiei este: "Individualitatea este secretul perfectiunii naturii".

 

ivoCeea ce a inceput in Zurich in 1923 cu productia de dintii artificiali a evoluat intr-un lider international intre companiile dentare cu o gama completa de produse pentru stomatologi si tehnicieni dentari. Cu sediul central in Schaan, Principatul Liechtenstein, Ivoclar Vivadent AG a fost o companie cu capital integral privat inca de la inceputurile sale. Produsele sunt expediate de aici catre120 de tari din intreaga lume. Ca actor global, Ivoclar Vivadent are filiale proprii in 22 tari si are peste 2300 de specialisti din intreaga lume.

Ivoclar Vivadent opereaza unul dintre cele mai mari centre de cercetare-dezvoltare in industria dentara. O echipa de peste 130 de experti este hotarata sa dezvolte concepte integrate si cooperarea cu institutiile si universitatile de renume pe o baza de zi cu zi. Inovatiile Ivoclar Vivadent sunt rezultatul interactiunii de fezabilitatea tehnica, orientare spre piata si de experienta.

 

trystom_logoStrategia in afaceri a firmei Trystom s.r.l. este sa ofere aparatura si echipamente dentare de cea mai buna calitate, asigurand totodata garantie si un excelent service dupa garantie.

Trystom s.r.l. are experienta in serviciile medicale de peste 10 ani, fiind specializata in tehnologia dentara, in dispozitive medicale si service pentru laboratoarele dentare.

Trystom s.r.l. a fost fondata in 1968 cu intentia de a oferi aparatura medicala, unituri, echipament mic aparatura pentru spitale si diverse laboratoare medicale. Dupa ce compania s-a privatizat in 1993 scopul acesteia a fost specializarea in cercetare, productie si vinzarea aparaturii dentare.

Trystom s.r.l. ofera solutii unice si inoveaza tehnologiile pentru a corespunde dorintelor si necesitatilor clientilor, cu un design modern, utilizand cercetarea, dezvoltarea si consultanta profesionistilor cu experienta in domeniul medical.

In anul 1999 Trystom s.r.l. avea certificarea standardului de calitate NS En ISO 900. Acesta a fost emis pentru urmatoarele produse si servicii: Proiectarea, productia, vanzarea si intretinerea instrumentelor si aparatelor utilizate in laboratoarele dentare si in practica dentara.
Proiectarea, productia, vanzarea si intretinerea dispozitivelor medicale utilizate in urologie, ginecologie, pediatrie, neurologie, sexologie si examinari in traumatologie.
Fabricarea produselor pentru labolratoarele dentare, vanzarea si intretinerea acestora.

Trystom s.r.l. utilizeaza tehnologii moderne si traditionale, ceea ce inseamna o inalta specializare a angajatilor sai.

Trystom s.r.l. este una din fabricile de succes din Cehia in domeniul dentar si pe piata medicala. Compania face afaceri nu numai in Europa ci, la fel de bine si in Asia si in USA.