Ultima sută de metri pentru reducerile de până la 50%!

Articole

Mai ai foarte puține zile la dispoziție pentru a achiziționa produsele de care ai nevoie în laboratorul tău de tehnică dentară, la prețuri reduse cu până la 50%! În scurt timp, soldarea se va încheia!

Dacă nu ai apucat să achiziționezi produsele la preț special de pe www.tianadent.ro, mai poți face acest lucru! Profită acum de această ofertă, deoarece stocurile de produse se epuizează rapid.

Ce beneficii ai dacă achiziționezi produsele acum?

Dacă te grăbești să achiziționezi produsele acum, ai parte de următoarele beneficii:

  • PREȚ REDUS- Ai reduceri de până la 50% pentru o gamă diversificată de produse, esențiale în laboratorul tău dentar, începând de la consumabile, până la aparatură de top, care să te ajute să obții aceleași rezultate excelente, dar la un preț mult mai mic.
  • CALITATE PREMIUM- Ai aceeași calitate premium, la un preț mult mai mic. Indiferent de reducerile pe care le oferim, ne asigurăm de fiecare dată că produsele sunt de la producători de top, certificați în domeniu și cu cele mai bune review-uri existente pe piața de profil.
  • STOCURILE SUNT LIMITATE- Stocurile se epuizează rapid, așa că îți recomandăm să te grăbești dacă vrei să prinzi super ofertele noastre de preț. În fiecare oră, primim comenzi noi, care reduc considerabil cantitatea de produse disponibile în ofertă.

 

Lichidările de stoc existente pe www.tianadent.ro au un singur scop: acela de a oferi o mână de ajutor specialiștilor în tehnică dentară, indiferent dacă sunt la început de drum sau au experiență în domeniu.

Ce produse poți găsi cu discount de până la 50%?

Gama de produse aflate în reducere de până la 50% este diversificată, iar produsele sunt  de la producători de top. Poți găsi peste 80 de produse la preț special de la producători precum:

  • Ivoclar Vivadent
  • Sagemax
  • Tristom
  • Dentify

Produsele aflate la reducere sunt în mare parte consumabile, de care ai nevoie permanentă în laboratorul de tehnică dentară!

Dacă vrei rezultate estetice ridicate pentru lucrările tale dentare, îți recomandăm să plasezi o comandă cât mai curând, pentru a prinde produsele de care ai nevoie la preț special 

Pentru orice fel de întrebare, îți stăm la dispoziție!