Trei produse care NU TREBUIE să lipsească din laboratorul tău de tehnică dentară!

Articole

Când vine vorba de produsele care nu trebuie să lipsească din laboratorul tău de tehnică dentară, pe Tiana Dent ai de ales dintr-o gamă extinsă de produse, de la producători de top: aparatură Ivoclar, ceramică IPS Style, materiale de glazurare pentru gama Ivocolor. Acestea 3 sunt recomandările noastre pentru rezultate de calitate superioară în laboratorul de tehnică dentară!

Un artist desăvârșit în tehnica dentară alege întotdeauna produsele care să îl ajute să își atingă obiectivul: produse din materiale premium, certificate, care respectă anumiți parametri de producție și oferă versatilitate în prelucrare. Dacă încă nu ai un brand preferat, specialiștii TIANA DENT îți recomandă 3 dintre cele mai bine vândute produse din shop-ul nostru online.

IPS Style Ceram Dentin, disponibil pe TIANA DENT store

IPS Style Ceram este unul din cele mai apreciate produse de către specialiștii în tehnică dentară. Aceasta este o metalo-ceramică, cu cristale de oxiapatită, un concept inovativ lansat pe piață de Ivoclar Vivadent. IPS Style Ceram Dentin are un mare avantaj, și anume acela că ajustează nuanțele și translucența materialelor ceramice, pentru a simula dentina naturală. În acest fel, tehnicianul dentar poate obține o reproducere corectă a culorii pe care o dorește.

Pentru a afla în ce culori este disponibil acest produs, precum și reducerea de care poți beneficia în această perioadă pe store Tiana Dent, accesează următorul link.

Cuptorul de ardere P310 G2

Pentru a satisface cerințele ridicate din laboratorul de tehnică dentară, ai nevoie de un cuptor de ardere inteligent. P310 G2 este un produs de ultimă generație, lansat recent de Ivoclar Vivadent pe piața europeană.

Cuptorul de ardere este modern și intuitiv, asigurând o distribuire optimă a temperaturii prin tehnologia mufla QTK2.

P310 G2 are 300 de programe individuale și 20 de programe presetate Ivoclar Vivadent, pentru a te ajute să obții ce rezultate dorești în laboratorul de tehnică dentară.

IPS Ivocolor Glaze Paste

Material de glazurare pentru gama Ivocolor, IPS Glaze Paste este recomandată pentru individualizarea și glazurarea ceramicilor jos fuzibile și înalt fuzibile. Aceasta poate fi manevrată foarte ușor și permite obținerea unui luciu superior, chiar și la temperaturi de ardere ridicate.

Cu ajutorul acestui produs, elimini din start modificările de culoare la glazurare și obții o strălucire incredibilă într-un singur proces de ardere. Glazura poate să aibă și efect fluorescent.

Alege acest produs dacă vrei să reduci timpii de lucru și să ai garanția unui produs finit de o calitate superioară.

Produsul este disponibil pe Tiana Dent store.