Sărbători fericite!

Articole

Este momentul pentru o pauză. O pauză care vine după un an greu, ce ne-a forțat limitele tuturor. O pauză pe care o putem folosi pentru a ne reîncărca bateriile și pentru a ne domoli sufletele.

Nu putem decât să fim recunoscători pentru faptul că am rămas aproape unii de alții în acest an  și am consolidat relația pe care o avem, prin respect și susținere reciprocă.

Vă mulțumim pentru toate emoțiile frumoase din acest an și pentru faptul că ați investit încredere în serviciile noastre.

Ce vă dorim pentru noul an?

  1. Să nu mai fie nimeni nevoit să treacă prin lockdown și prin efectele acestuia.
  2. Să recuperați timpul și clienții, chiar să îi dublați în viitorul an.
  3. Să vă mândriți cu aceleași rezultate remarcabile pe care le-ați avut și până acum
  4. Să nu faceți niciodată rabat de la calitate și de la produsele pe care le folosiți.
  5. Să rămâneți cu gânduri pozitive și rezultate negative în testări

Noi, echipa de la TIANA DENT, rămânem alături de fiecare dintre voi, cu aceleași promoții și prețuri speciale, pentru că știm cât de important este să investești smart în această perioadă. Știm sigur că va trece. Și va trece mai ușor dacă rămânem împreună, uniți și ajutându-ne reciproc.

De Sărbători, vă dorim sănătate, în primul rând. Și alături de sănătate, să fie cele mai frumoase emoții, pe care poate le-ați dat uitării în acest an. Vă dorim să primiți și cel mai frumos cadou sub bradul de Crăciun, iar 2021 să fie reînceputul magiei frumoase pe care o facem împreună, pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale pacienților.

Sărbători fericite și La Mulți Ani!

PS: Chiar dacă nu avem program de funcționare, pot fi efectuate comenzi online, toate comenzile fiind procesate după data de 4 ianuarie 2021. Descoperă promoțiile noastre AICI

Echipa Tiana Dent