Nou: Ceramică presată, de la SAGEMAX!

Articole

Sagemax lansează un nou produs pe piața din România. PressCeramic este un produs cu proprietăți excelente, translucență și opacitate ridicate, care reprezintă garanția obținerii unor rezultate superioare.

PressCeramic este cel mai nou produs lansat de Sagemax, ce va putea fi achiziționat în curând și de pe magazinul online Tiana Dent. Ingot-urile din ceramică presată de la Sagemax sunt perfecte pentru a obține restaurări ceramice integrale perfecte, prin tehnica clasică de presare.

Rezistența este foarte ridicată, de până la 470 Mpa, ceea ce permite ca produsul să aibă o gamă extinsă de indicații de utilizare. În același timp, datorită fiabilității pe care o are, este recomandat și pentru punți cu 3 elemente, până la al doilea premolar.

Patru niveluri de transluciditate

Pentru a obține rezultate de o estetică superioară, ingot-urile de la Sagemax sunt disponibile pe 4 niveluri de transluciditate (MO, LT, MT, HT) și 2 niveluri Opal, ceea ce permit integrarea perfectă a restaurărilor dentare în structura naturală a dintelui, obținând efectul de cameleon. În același timp, versatilitatea produsului permite obținerea de rezultate excelente și în ceea ce privește fațetele dentare ceramice subțiri.

Datorită posibilităților extinse de translucență și opacitate, poți utiliza PressCeramic atât pentru restaurările mai mari, cât și pentru cele mai mici, translucența și opacitatea fiind aproape identice cu smalțul natural și dentina naturală.

Rezistență ridicată

Atunci când vorbim de ingot-uri din ceramică presată, cel mai important aspect este rezistența produsului finit, care face diferența, de fiecare dată. Orice tehnician dentar își dorește ca restaurarea dentară pe care o realizează să fie durabilă, indiferent de locul aplicării/realizării acesteia. PressCeramic oferă garanția unor restaurări dentare rezistente, fiind special concepută pentru a asigură o durată de viață extinsă.

Raport optim calitate-preț

Cu PressCeramic, ai un raport optim calitate-preț și posibilitatea de a scurta timpii de lucru, datorită versatilității produsului și a ușurinței în prelucrare. Riscurile de ciobire sunt reduse, iar dacă urmezi sfaturile producătorului cu siguranță vei obține cele mai bune rezultate. 

PressCeramic este un produs realizat cu ajutorul tehnicienilor dentari, pe baza experienței cu produse similare existente pe piață.

Produsul este unul premium, care promite rezultate pe măsură.

Dacă vrei să descoperi și alte produse SAGEMAX, poți accesa următoarele: