Medit, gamă nouă de aparatură CAD/CAM în magazinul online Tiana Dent!

Articole

Începând cu această lună, produsele CAD/CAM de la Medit pot fi achiziționate din magazinul online Tiana Dent. Medit este un producător de talie internațională, iar gama de produse livrate respectă cele mai înalte standarde în ceea ce privește rapiditatea și precizia.

Gama de aparatură CAD/CAM de la Medit conține scanere de inaltă precizie, scanere intraorale și module exocad, care să te ajute în laboratorul de tehnică dentară.

Produsele sunt de calitate premium și respectă cele mai înalte standarde de producție, ajutându-te să optimizezi la maxim workflow-ul din cabinet.

Scanere Medit

Medit T series se diferențiază de celelate produse existente pe piață prin:

Scanare ultra-rapidă

Cu scanarele Medit poți scana integral arcadele dentare în doar 8 secunde, datorită hardware-ului de întală performanță și software-ului ultra-optimizat pentru rezultate rapide.

Acuratețe ridicată

Acuratețea este de 4 microni, iar acest lucru permite de fiecare dată să obții rezultate de calitate superioară, în cel mai scurt timp.

Sistem deschis

Acesta îți permite să imporți și să exporți fișisere în format STL, astfel încât să poți realiza un design perfect folosind orice fel de software.

Camere de înaltă rezoluție

Imaginile scanate te vor surprinde prin acuratețea lor. Scanerele dispun de 4 camere incorporate, cu rezoluție înaltă. Cu ajutorul lor, orice fel de unghi mort este acoperit, iar tu vei obține perfecțiunea, în cel mai scurt timp.

Poți scana mai multe obiecte

Mai mult, poți scana mai multe obiecte în același timp, datorită faptului că aria de scanare este generoasă. Poți scana inclusiv articulatoare, astfel încât să poți reproduce digitalizat, cu acuratețe de 100%, ocluzia dentară.

Software de scanare pentru laboratoare de tehnică dentară

Medit îți oferă cele mai performate software-uri pentru laboratorul tău de tehnică dentară, care să te ajute să obții exact rezultatele de care ai nevoie.

  • Poți crea replici ale lucrărilor deja existente
  • Feature post and core scan
  • Librărie certificată extinsă, pentru a te ajuta în cazurile complexe de protezare.
  • Libertate totală în a alege secvența de scanare pe care o dorești
  • Versatilitate extinsă
  • Culori de acuratețe ridicată
  • Fără timpi de așteptare în procesarea simulărilor

Scanarele sunt perfect compatibile cu scanerele intraorale Medit i500, care vin și ele cu o serie de avantaje pentru utilizator.

Scanere intraorale Medit i500

Avantajele scanerelor intraorale Medit i500 sunt mai mult decât evidente:

Flexibilitate

Medit i500 utilizează un sistem CAD/CAM deschis, permițându-vă să exportați fișiere STL din Medit Link și să le partajați ușor.

Viteză impresionantă

Utilizând două camere de mare viteză, Medit i500 scanează rapid și eficient. Cu algoritmul său inteligent de detectare a scanării, i500 reia de unde a rămas pentru o experiență de scanare fără probleme.

Fără pulbere

Medit i500 nu necesită utilizarea pulberii pentru cazurile obișnuite, ceea ce face ca procesul de scanare să se desfășoare mai ușor și experiența să fie mai plăcută pentru pacient.

Vârf mic

Vârful mic permite ca scanerul intraoral să fie manevrat mai ușor și să ofere pacientului o experiență mai plăcută.

Rezoluție înaltă

Medit i500 produce imagini realiste, care au o rezoluție ridicată, permițându-vă să faceți distincția între structura dentară și țesuturile moi pentru o mai ușoară  identificarea facilă a liniilor de margine și a decupajelor.

Control cu un singur buton

Butonul unic al Medit i500 permite utilizatorului să pornească și să oprească scanarea în orice moment, fără a fi nevoie să ajungă la un calculator. Apăsați butonul o dată pentru a începe scanarea și încă o dată pentru a opri scanarea. Când scanarea este finalizată, țineți-l apăsat pentru a trece la următoarea etapă de scanare.

Descoperă aparatura CAD/CAM de la Medit printr-un singur click!