Lună cu reduceri WOW, la Tiana Dent!

Articole

Decembrie este luna reducerilor la Tiana Dent. Reduceri WOW, nemaiîntâlnite, la peste 100 de produse: ceramică Ivoclar, aparatură Ivoclar, materiale composite și accesorii, discuri zirconiu, discuri WAX, precum și pensule. Ce mai aștepți? Este ocazia perfectă pentru a lua ce ai nevoie pentru laboratorul de tehnică dentară. Și îți mai rămâne buget și pentru cadourile de Crăciun!

Îți prețuim munca și mai mult decât atât, înțelegem eforturile pe care le depui pentru a păstra același raport calitate-preț. Așa că îți oferim o mână de ajutor, cu o sesiune extra de reduceri de TOP, la Tiana Dent. Moș Crăciun vine mai devreme în acest an și lasă cadouri sub brad până pe 31 decembrie, astfel încât tu să te poți bucura pentru mai mult timp de reduceri speciale!

Care este durata campaniei de Crăciun, cu prețuri speciale, pe Tiana Dent?

 Reducerile speciale sunt valabile toată luna la TIANA DENT, până la finalul anului, pe 31 decembrie. Singura mențiune este că oferta este valabilă în limita stocului disponibil și există posibilitatea ca stocurile să se epuizeze mai devreme de 31 decembrie. Reducerile sunt valabile atât pentru produsele achiziționate online, cât și pentru cele achiziționate telefonic. Cu cât adaugi produsele de care ai nevoie mai repede în coș, cu atât mai bine!

Ce reduceri poți găsi pe Tiana Dent și la ce produse?

Am extins gama de produse care intră în promoția de Crăciun, așa că vei găsi mai multe produse în promoție față de ultimele campanii pe care le-am desfășurat pe Tiana Dent:

  • Ceramică Ivoclar
  • Aparatură Ivoclar
  • Aparatură Renfert
  • Materiale composite și accesorii
  • Metale
  • Pensule
  • Gips
  • Discuri zirconiu
  • Discuri WAX
  • Discuri PMMA

În plus, poți găsi reduceri dedicate pe site-ul Tiana Dent, categoria Promoții:

Reducere 30% Ceramică IPS Style

 

Poți alege dintr-o gamă diversificată de produse, de la incisal, add on-uri, paste opaquer. Detalii poți găsi AICI

Reducere 20% gama Inline

Reducerea se aplică tuturor produselor consumabile de laborator, precum Gingiva, Incisal, Dentin și Add On. Reducerile nu se aplică lichidului Build Up, Pow Opaquer, Transpa și System Powder Opaquer 80g

Vezi AICI ce reduceri există!

Alte reduceri aplicate produselor existente în store-ul online Tiana Dent sunt reduceri la pachet Programat p310 G2 cu pompă de vaccum inclusă și reducere 50% la starter kit-uri.

Tot ceea ce trebuie să faci este să achiziționezi cât mai repede produsele pe care ți le dorești, până pe 31 decembrie. De ce? Pentru că cererea este foarte mare pentru o parte din produse, așa că dacă vrei să le achiziționezi la preț special, este nevoie să te grăbești pentru a le mai prinde pe stoc.

Toate produsele existente pe magazinul online Tiana Dent au calitate premium, iar producătorii sunt de top, certificați în domeniu.