La Tiana Dent, ai cel mai tare give away al verii!

Articole

Asigură-te că te participi la cel mai mare give away al verii! Poți câștiga un starter kit IPS IVOCOLOR, cu o valoare de 2.257 lei! Vrei să afli mai multe detalii despre această campanie? Citește acest material!

În perioada 08.07.2021-08.08.2021, pe Tiana Dent, poți câștiga un starter kit IPS IVOCOLOR. Este cel mai tare give away al verii, mai ales dacă ești un tehnician dentar aflat la început de drum! Ai câțiva pași pe care trebuie să îi respecți pentru a intra în cursa pentru marele premiu!

Iată care sunt aceștia!

  1. Achiziționează ONLINE produse de pe #tianadent. Orice factură cu o valoare de minim 300 de lei intră automat în cursa pentru câștigarea marelui premiu!
  2. Dă share public postării pinned de pe pagina de FB Tiana Dent. O poți găsi în partea de sus a paginii .
  3.  Spune-ne printr-un comentariu la postarea originală dacă ai mai folosit produse de la IVOCLAR VIVADENT și cum te-au ajutat în laboratorul de tehnică dentară.

Campania este valabilă până pe data de 8.08.2021. Extragerea câștigătorului se va face prin random.org pe data de 09.08.2021. Noi vom introduce automat în cursa pentru câștigarea marelui premiu toate facturile care au o valoare de minim 300 lei. Atenție, însă! Pentru a fi eligibil, trebuie să respecți TOȚI pașii menționați mai sus.

Și încă ceva!

Intră în cursa pentru marele premiu comenzile efectuate EXCLUSIV online în perioada de desfășurare a concursului.

Ce trebuie să știi despre marele premiu, adică STARTER KIT IPS IVOCOLOR?

Starter Kit-ul IPs IVOCOLOR este produsul perfect pentru tine, care să tea jute să obții cele mai bune rezultate în laboratorul de tehnică dentară. Nu o spunem noi, ci o spun clienții care au încercat acest kit și au fost foarte mulțumiți de rezultat!

IPS Ivocolor oferă pulberi fin granulate, compoziții selecte de culoare, paste sub formă de gel, precum și lichidele necesare obținerii unor rezultate estetice excepționale. Noile glazuri Ivocolor conferă rezultate de ardere sigure, ce reproduc exact nuanțele coloristice.

Cu ajutorul STARTER KIT IPS IVOCOLOR, poți obține un luciu superior, la temperaturi de ardere de 710 grade. Cel mai important, nu ai modificări de culoare la glazurare. Produsele sunt perfecte pentru individualizarea și glazurarea ceramicilor jos fuzibile, cât și a celor înalt fuzibile.

Ce conține kitul?

  • IPS Ivocolor Shade Dentin: SD1, SD2, SD4(1x3g fiecare)
  • Shade Incisal: SI1, SI3 (1x3g fiecare)
  • IPS Ivocolor Essence: E01 white, E02 creme, E10 mahogany, E17 anthracite, E21 basic red (1×1.8g fiecare)
  • IPS Ivocolor Glaze Powder (1×1,8g)
  • IPS Ivocolor Glaze Paste (1x3g)
  • IPS Ivocolor Mixing Liquid allround (1x15ml)
  • IPS Ivocolor Essence Fluid (1x15ml)
  •  IPS Ivocolor Shade Guide – Shade
  • IPS Ivocolor Shade Guide – Essence

Anunță-ți prietenii de această campanie, pentru a crește șansele ca acest kit să ajungă în grupul tău...de lucru! Mult succes!