Cel mai nou produs lansat de Sagemax: NexxZr T Multi

Articole

Fă cunoștință cu cel mai nou produs Sagemax, lansat recent pe piață: NexxZr T Multi, un oxid de zinc multistrat, ce poate fi noul tău partener de încredere în laboratorul de tehnică dentară! Produsul a fost lansat recent și respectă cele mai înainte standarde de calitate ale brandului Sagemax.

NexxZr T Multi face parte din categoria produselor de ultimă generație de la Sagemax și este construit atent, pornind de la nevoile existente pe piață.  Acest oxid de zirconiu multistrat este special fabricat pentru a fabrica restaurări monolitice și tip punte, esențiale în tehnica dentară.

Marele avantaj al acestui produs este versatilitatea lui. Poate fi folosit cu succes în:

 • Restaurări unidentare (în regiunea anterioară și posterioară)
 • Punți a câte 3 elemente (în regiunea anterioară și posterioară)
 • Punți cu mai mult de 3 elemente (în regiunea anterioară și posterioară)


Rezistența acestui produs reprezintă un alt avantaj, care te ajută să obții rezultatele pe care ți le dorești, de fiecare dată, fără excepție. Ceea ce îl diferențiază de celelalte produse existente pe piață este combinația  dintre rezistența foarte mare la flexiune (630 MPa în zona incisală și 1170 MPa, în zona cervicală), gradientul natural de culoare și transluciditate.

De altfel, trecerea de la cervical la incisal este foarte lină datorită conceputul Multi, dezvoltat de Sagemax. Proprietățile optice și mecanice ale materialului sunt extraordinare și îl recomandă pentru fiecare lucrare dentară pe care o realizezi în laboratorul de tehnică dentară.

Rezultatele estetice obținute sunt net superioare produselor similar, ceea ce îl face alegerea perfectă, de fiecare dată.

Formele disponibile pentru produs sunt Z-95 și W-98, iar produsul NexxZrT Multi este disponibil în varianta de 16 mm și 20 mm.

NexxZr T Multi poate fi prelucrat prin trei tehnici:

 • Tehnica de infiltrare (NexxZr Effect Liquids)
 • Tehnica de colorare
 • Tehnica Cut-back
   

Culori disponibile:

 • BL1, BL2, BL3, BL4, A1, A2, A3, A3.5, A4, B1, B2, B3, B4, C1, C2, C3, C4, D2, D3, D4
   

De asemenea, produsul poate fi găsit în magazinul online Tiana Dent, cu o reducere de 10%. Profită de ofertă acum!
 

Alte produse de top recomandate de producător sunt: NexxZr T, NexxZr Multi și PMMA disc Multi, care sunt indispensabile unui profesionist în domeniul tehnicii dentare.

Sagemax Bioceramics sunt lideri pe piața de profil, în materie de consumabile CAD CAM. Produsele furnizate respectă standardele ridicate ale calității și reprezintă garanția unor lucrări dentare de o estetică remarcabilă. Sagemax Bioceramics sunt câștigători de premii relevante pe piața de profil, o reconfirmare a faptului că produsele reprezintă garanția calității și pot satisfice cele mai exigente gusturi.

În magazinul online Tiana Dent vei găsi o gamă diversificată de produse de la SAGEMAX Bioceramics, printre care:

 • Discuri zirconiu
 • Discuri de ceară
 • Discuri PMMA
 • Lichide